Ketnet Zomertour

De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers. Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere.


Ketnet Zomertour Gemist Kijk Alle Uitzendingen Bij Tvgemist Be

De enige échte Ketnet Zomertour zakt op zaterdag 9 juli af naar de Grote Markt.

. Tussen 14 en 17 uur vinden er optredens plaats op het strand van. Door een aantal coronabesmettingen in zn team kan de Ketnet Zomertour dit weekend niet van start gaan. Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere.

Na de teleurstelling van vandaag is er hard gewerkt om een oplossing te vinden voor de Ketnet Zomertour in Zeebrugge morgen 10 juli. Kom van 1400u tot 1730u mee zingen springen en dansen op de beste muziek van Sarah en Bavo Kaatje Kamiel en Victor Samson en Marie Nachtwacht Gamekeepers De ketnetband en likeme. 1 day agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag.

Het platform is beschikbaar voor de rolstoelgebruiker en één begeleider. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden opgebouwd. It looks like we dont have any episodes for this title yet.

1 day agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. Ook de rest van de Ketnet Zomertour gaat door zoals gepland. ZeebruggeDe Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Ketnet zomertour Op zaterdag 9 juli vindt de Ketnet zomertour in Sint-Niklaas plaats. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Ketnet Zomertour Zeebrugge gaat door.

Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah Bavo Kaatje Kamiel Viktor GameKeepers Nachtwacht Samson Marie de KetnetBand en LikeMe. Ketnet Zomertour is uitgezonden door Ketnet op vrijdag 15 mei 2020 om 1803 uur. Op de Ketnet Zomertour in Tienen 16 juli wordt een rolstoelplatform voorzien zodat iedereen kan genieten van de optredens.

De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. Van 8 jul tot 10 jul.

Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Op zaterdag 9 juli vindt de Ketnet zomertour in Sint-Niklaas plaats. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de stad Tienen Privacyverklaring.

Be the first to contribute. Mis ook de kans niet om met één van deze toppers op de. Ook de rest van de Ketnet Zomertour gaat door zoals gepland.

Ketnet Zomertour 20162019 Episode List. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. 14 hours agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag.

Kijk maar wat er gebeurt als onze vrienden van Ketnet het plein omtoveren in een festivalweide voor kinderen en met optredens van Sarah en Bavo. 14 hours agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis.

De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. With Elindo Avastia Juan Gerlo Tinne Oltmans Marie Verhulst. 21 hours agoStefan Kerkhofs CEO van het Beringse bedrijf The Fungroup zit in zak en as.

HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België. Ketnet voorziet in samenwerking met Fabric Magic ook randanimatie. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Wie er nog allemaal aanwezig zal zijn kan je vinden op de website van ketnetvoorouders. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Ook de editie van morgen in Zeebrugge is nog niet zeker. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas. Ketnet Zomertour strijkt neer in Zeebrugge httpstcolyooV3h1Ea Brugge. Ketnet Zomertour is.

De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Is de Zomertour toegankelijk voor rolstoelgebruikers. It looks like we dont have any episodes for this title yet.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden opgebouwd. Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah Bavo Kaatje Kamiel Viktor GameKeepers Nachtwacht Samson Marie de KetnetBand en LikeMe.

Just click the Add episode button at the bottom of the page or learn more in the TV Episodes submission guide. De reden blijkt. Vanaf 14 uur moest het marktplein een festivaldorp zijn gevuld met duizenden kinderen.

Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. We verwachten jullie vanaf 14u op het Evenementenplatform.

AOp de Zomertour in Tienen 16 juli zal een VGT tolk aanwezig zijn. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. Ketnet Zomertour 20162019 Episode List.

Op de Ketnet Zomertour in Tienen 16 juli wordt een rolstoelplatform voorzien zodat iedereen kan genieten van de optredens. Ketnet Zomertour is uitgezonden door Ketnet op vrijdag 15 mei 2020 om 1803 uur. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Ketnet Zomertour TV Series 20162019 cast and crew credits including actors actresses directors writers and more. Zoek je Tik Tak Sarah Bumba of een ander Ketnet Junior-programma. Ketnetband At Ketnet Zomertour 2022 Live Concert HD 1080p 4KWatch Live Concert Here.

Kom mee dansen met likeme leer alle ketnetwrappers kennen en ga op de foto met Nachtwacht. Ketnet Zomertour is een programma op de Belgische TV van Ketnet dat door de bezoekers van TVGemistbe een gemiddelde van 38 sterren heeft gekregen. Ook de rest van de Ketnet Zomertour gaat door zoals gepland.

Mis ook de kans niet om met één van deze toppers op de foto te gaan.


Zomeren In Tienen Ketnet Zomertour Stad Tienen


Kom Naar De Ketnet Zomertour Ketnet Voor Ouders


De Ketnetband Likeme Medley Ketnet Zomertour Sint Niklaas 20 07 2019 Youtube


Ketnet Zomertour Stad Tienen


Ketnet Zomertour 2019 Kijk Gratis Online Vrt Nu


De Ketnetband Zomer Op Z N Kop Ketnet Zomertour Wenduine 21 07 2019 Youtube


1imntqywyua0am


Ketnet Zomertour Sint Niklaas Uitinvlaanderen


Ketnet Zomertour 2019

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url